Categorieën


Kerstpakketten

Spetterende reacties op uw kerstpakket met Wijnpakkettenonline.nl
Geschreven door Frederique H.

Gegarandeerd spetterende reacties op uw kerstpakket met Wijnpakkettenonline.nl - Een ontspanning voor u, uw personeel én uw klanten!

--> Geselecteerde kwaliteitswijnen

--> De scherpste prijzen

--> Service op topniveau

--> Wijnpakketten op maat

Uw wijnkisten of kerstpakket bedrukken!
Gepersonaliseerde bedrukking van uw wijnkist of kerstpakket voor iedere gelegenheid.

Voeg uw persoonlijke boodschap toe aan uw wijnpakket!
Laat relaties via een persoonlijk bericht weten waarom ze uw prachtige pakket ontvangen.

Uw geschenk is in vertrouwde handen!
Wijnpakkettenonline.nl heeft jarenlange ervaring in het verzenden en verzorgen van grote aantallen wijnpakketten. Wij komen úw afspraken na!

Een verbluffende indruk laat u achter met een van onze kerstpakketten met wijn. Zo hebben wij magnum flessen van 1,5 liter welke chique verpakt zitten in een kistje. Naast wijn verkopen wij ook hoogstaande prosecco en champagne pakketten. Wij nemen al uw zorgen uit handen, het is mogelijk de kerstpakketten door ons te laten bezorgen aan uw klanten. Wij zijn hierin gespecialiseerd. U hoeft enkel uw bestelling door te geven, wij zorgen ervoor dat wij uw afspraken nakomen en het pakket op de door u opgegeven datum wordt bezorgd op het door u opgegeven adres.     

Voor het opvragen van een offerte op maat of meer informatie kunt u per email contact met ons opnemen info@wijnpakkettenonline.nl of bellen naar 0612236138. Wij staan u graag te woord!