Categorieën


Kerstpakketten


Houten rekken voor uw wijnen
Geschreven door L.C.
25-8-2014

Heeft u uw wijnen in dozen in een hoek van de schuur of kelder? Of misschien heeft u een verzameling van wijnrekken dat er rommelig uitziet? Heeft u geen overzicht meer over uw wijnvoorraad? Dan is een nieuw wijnrek misschien iets voor u.  Domus Naturalis heeft verschillende oplossingen:

Wijnrek Kabinett:  hierin kunt u elk aantal flessen opleggen. Het is een modulair systeem dat geschikt is voor elke ruimte. Door elementen te stapelen groeit het wijnrek mee met uw wijnvoorraad. Er is keuze uit 25 verschillende elementen.

Wijnrek Merlot: een prachtig rond rek dat herinnert aan een wijnvat.

Wijnrek Pinot: een elegant wijnrek waarin u ook uw glazen kunt ophangen.

Wijnrek Muscat: een robuust wijnrek voor 30 flessen dat u bovendien kunt stapelen.

Waarom Wijnrekkenwebshop.nl?

Wijnrekkenwebshop.nl (onderdeel van Domus Naturalis) is dé webshop in wijnrekken. Een wijnrek van Domus Naturalis is een pracht voor iedere woning of restaurant. De wijnrekken op deze webshop kunt u eenvoudig bestellen. En u heeft uw bestelling met een paar dagen in huis.

Ontstaan van Domus Naturalis
Domus Naturalis is ontstaan in 2006 toen we op zoek gingen naar wijnrekken voor onze nieuwe wijnkelder.  Na lang speuren in winkels en op internet vonden we niet de rekken die we voor ogen hadden. We zijn zelf gaan tekenen en ontwierpen de wijnrekken zodanig dat het opslagsysteem ook geschikt zou zijn voor verkoop.
Het resultaat werd wijnwand Kabinett, een robuust opslagsysteem voor elke ruimte en elk aantal flessen en dat er mooi uitziet. Naar aanleiding van ideeën van klanten is het assortiment gaandeweg uitgebreid.