Categorieën


Kerstpakketten

De leukste kerstpakketten trends & nieuws van 2023
Geschreven door Merel

De leukste kerstpakketten trends & nieuws van 2023

Als je de inkoop van de kerstpakketten voor jouw bedrijf regelt, is het belangrijk dat je een mooi kerstpakket kiest. Maar hoe doe je dat? Door op de hoogte te blijven van alle kerstpakketten trends en nieuws. En dat lees je hier!

Kerstpakketten worden gedoneerd in Heusden-Zolder

In Heusden-Zolder heerst er al jaren een trend van kerstpakketten doneren aan goede doelen. Werknemers maken gebruik van het kerstpakket om anderen een prettig kerst te bieden. De kerstpakketten worden onder meer gedoneerd aan de Voedselbank en aan senioren.

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame kerstpakketten

Het is geen geheim dat steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame kerstpakketten. Duurzaamheid is in 2023 namelijk een belangrijk thema. En bedrijven laten via een duurzaam kerstpakket graag blijken dat zij verantwoord ondernemen. Lees het artikel: "Groen en gul: Bedrijven kiezen voor duurzame kerstpakketten" voor meer informatie over deze bijzondere trend en perspectieven van kerstpakketten experts.

Gezonde kerstpakket ideeën

In 2023 worden de kerstpakketten steeds gezonder, naarmate meer en meer bedrijven het belang van werknemersvitaliteit inzien. Kerstpakketten experts zien dan ook een rijzende trend in gezonde kerstpakketten. In dit artikel lees je er alles over.