Categorieën


Kerstpakketten


Kerstpakketten in allerlei soorten --> Welke wil JIJ?
Geschreven door Maikel
22-6-2011

Ook voor 2011 zijn er weer een groot aantal pakket waar u een keuze uit kunt maken. Het is maar net naar welk thema of soort kerstpakket uw voorkeur naar uit gaat. Het is elk jaar weer een moeilijke taak voor degene die met de keuze belast is om een mooi origineel kerstgeschenk uit te kiezen. Er zijn verschillende kerstpakketten leveranciers, zoals kerstpakketten tip voor online een kerstpakket bestellen, die medewerkers met de juiste kennis in dienst hebben om een goed advies te kunnen geven.

Bij de meeste kerstpakketten website heeft u een keuze uit de volgende thema's.

Foto's op Canvas

Dit is een relatief nieuw kerstgeschenk dat heel erg persoonlijk kan worden gemaakt. Er kan een mooie foto worden afgedrukt die als een prachtig schilderij aan de muur kan hangen. Dit kerstcadeau wordt in de meeste gevallen in de vorm van een tegoedbon uitgekeerd. De gelukkige ontvanger kunnen dan zelf een foto laten maken.

Drankpakketten

Wat al jaren een van de hardlopers in de kerstperiode is zijn de drankpakketten. Een lekker flesje wijn met bijvoorbeeld een glazenset doet het altijd goed bij zakelijke relaties, maar ook uw medewerkers zijn hier erg blij mee.

Traditionele Kerstpakketten

De traditionele kerstpakketten vol met allerlei heerlijke voedingsmiddelen voor een lekker avondje te borrelen. Deze pakketten behoren al jaren tot de meest verkochten kerstpakketten in Nederland. Kortom altijd een doorslaand succes.

Eigen keuze kerstpakketten

Het is tegenwoordig steeds vaker mogelijk om bedrijven zelf een kerstpakket te laten samenstellen dat goed bij de wensen en behoeften van hun medewerkers past. De meeste online kerstpakketten leveranciers, zoals ook de kerstpakketten shop van 101 kerstpakketten, bieden deze mogelijkheden nu ook!

Er is dus een groot assortiment kerstpakketten beschikbaar. Wees er snel bij en voorkom dat uw favoriete kerstpakket is uitverkocht!