Categorieën


Kerstpakketten


Kerstpakketten bestellen in oktober
Geschreven door T. van de Weerd
14-10-2011

Wat gaat u dit jaar kopen om u medewerkers te bedanken voor de verrichte werkzaamheden van 2011. Natuurlijk wilt u graag dat iedereen tevreden is met het kerstcadeau. Ook al zijn de kerstdagen van 2011 nog ver weg, is het toch verstandig om op tijd de pakketten te bestellen. Want met een voorbeeld functie kunt u het natuurlijk niet maken om een pakket te laat te geven. En zonder goede voorbereiding kon dat dit jaar nog weleens gebeuren, want er staan weer lekkere koude en besneeuwde winterdagen voor ons klaar. Een snelle gedachte gang; vertraging in de levertijd.

Individualisering, ook in de kerstpakketten.

Uw medewerkers zorgen grotendeels voor de continuïteit van de onderneming. Kerstmis is een mooi moment om ze hiervoor te bedanken. Laat zien dat u uw medewerkers waardeert, dat u het fijn vindt dat ze voor u werken en niet voor de concurrent. Individualisering is de trend van het moment, iedereen is anders.   Hoe maakt u iedereen blij met hetzelfde kerstcadeau, want u snapt natuurlijk zelf ook wel wanneer u verschillende kerstpakketten weggeeft er onvrede ontstaat tussen het personeel. Gevonden de oplossing voor uw probleem: bedankt u personeel persoonlijk door een kleine memo in het pakket te voegen. Dit kost tijd en we weten allemaal dat tijd geld is, maar tevreden werknemers werken (zoals u al kon lezen in het artikel van mei 2011) harder, zijn minder vaak ziekte en zorgen voor goede werksfeer. Wanneer u de directeur bent van een groot bedrijf is het waarschijnlijk moeilijk om voor elk personeelslid een memo te schrijven. Vraag hun leidinggevende om iets moois op papier te zetten. Laat u personeel weten dat u trots op ze bent !

Recessie

Veel bedrijven schaffen in deze economische moeilijk tijd de kerstpakketten af. De vraag is of dit de juiste manier is van bezuinigen, zoals u in het stukje hierboven hebt kunnen lezen is het belangrijk uw waardering te laten blijken aan het personeel. De online webshops springen in op dit feit en bieden kleine kerstpakketten en goedkope goedgevulde kerstcadeaus.

Bedankt u personeel op een originele manier, waar niet alleen hun blij van worden maar u ook.
Kerstpakketten kopen kan ook anders!
Geschreven door P. vd B.
30-05-2022

Het volgende probleem zal u vast bekend zijn in de barre wintermaanden. U wilt uw personeel, collega's, familie of andere mensen in uw omgeving een geschenk van dank geven door hun een kerstpakket te overhandigen. Echter, is het bij u bekend dat u redelijk wat moeite moet doen om het kerstpakket bij een groothandel uit te kiezen, aan te schaffen en weer mee moet nemen.

Eindejaarsgeschenken online bestellen, een leuk alternatief!

Tegenwoordig zijn er mooie alternatieven voor het inkopen van kerstpakketten. Diverse kerstpakket bedrijven richten zich op het online verkopen van kerstpakketten in allerlei maten en varianten.
Al jaren kunnen er eindejaarsgeschenken gekocht worden via groothandels, waar u helaas met het slechte weer naar toe moet rijden. Nu zijn er diverse bedrijven die u het zware werk van u overnemen. Zo zijn er kerstpakket webshops waar u snel en gemakkelijk kerstpakketten kunt uitkiezen, bestellen en laten bezorgen. Het bestellen via deze zogeheten kerstpakketten webshops is hartstikke gemakkelijk en kan vanuit iedere computer met internet verbinding gedaan worden.

Kerstpakket online bestellen, omdat u het druk heeft!

Aangezien de maanden rond kerstmis al druk genoeg zijn, hoeft u zich  niet te richten op het bestellen van deze kerstpakketten via groothandels. U kunt snel en gemakkelijk gebruik maken van de online webshops zodat u zich kan richten op uw werkzaamheden.

KerstpakkettenTip.nl leuke innovaties!

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van kerstpakketten, duik ik veel op in verschillende nieuws bronnen. Om verder te gaan op het bestellen van kerstpakketten online, kwam ik een nieuwsbericht tegen van een kerstpakket webshop genaamd 'kerstpakketten tip' in een stad genaamd 'Nederweert'. Deze specialiseren zich op het aanbieden van kerstpakketen online en hebben een nieuwe toevoeging aan het aanbieden van eindejaarsgeschenken. De webshop biedt namelijk innovatieve en frisse manier om klanten te woord te staan. Zo beschikken zij over een live chat helpdesk en klantenservice, waar u 08:30 t/m 17:00 terecht kunt voor al uw vragen en of adviezen m.b.t. Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Zij zijn een perfect voorbeeld als we praten over bedrijven die innovatief handelen. Daarnaast benutten zij alle mogelijkheden mbt social media en online marketing.